Blog

Blue Water App lanceert nieuwe versie

Blue Water App is het nieuwe vaarseizoen begonnen met een compleet nieuwe versie van de succesvolle boeking app, die in april gelanceerd is. De nieuwe Apps voor iOS en Android zijn nu voorzien van de laatste software updates en, heel belangrijk, ze zijn nog gebruiksvriendelijker en veel sneller.

 De basis voor de nieuwe ontwikkeling was een onderzoek onder 500 vaarders die Blue Water App gebruiken. Zij vergeleken Blue Water App met andere Apps zoals Uber, Facebook en Booking.com en vroegen ons om voor Blue Water App hetzelfde gemakkelijke en interactieve gebruik te ontwikkelingen.  Dit was de start voor een groot project dat zes maanden heeft geduurd en wij zijn heel trots op het resultaat. De nieuwe Blue Water App heeft een moderne uitstraling,  werkt razend snel en heeft veel nieuwe functies zoals een snelle registratie met je Facebook of email account. De vaarder krijgt uitgebreide informatie over de havens en de faciliteiten en alle attrakties en services in de omgeving. Zij kunnen nu ook hun mening over de haven delen met andere gebruikers en zo heeft iedereen nu een compleet overzicht van de havens.


Voor de havens is het management systeem van Blue Water App veranderd en zo kunnen ze nu nog makkelijker de boekingen en betalingen automatisch verwerken, veranderingen aanbrengen en boodschappen sturen aan vaarders in de buurt.  Het havenprofiel kan nu snel worden aangepast met tekst, foto’s, videos en andere informatie, zoals de foto’s en namen van het haven team.

Wij hebben Blue Water App ook aangepast voor de nieuwe wetgeving voor datagebruik en zo kunnen alle gebruikers er gerust op zijn dat hun gegevens en de privacy goed worden beschermd.

Blue Water App is klaar om het voor vaarders nog gemakkelijker te maken om ligplaatsen te boeken en te betalen met je telefoon.Terug naar vorige pagina
Copyright 2022 © Blue Water APP