Blog

Nu al een record aantal deelnemers voor Blue Water App Regatta

De Blue Water App Regatta, die in het weekeinde van 16 en 17 juni plaats vindt in Lelystad, heeft al een record aantal deelnemers . Deze zeilwedstrijd, die voorheen de Lenco Regatta heette, wordt sinds vorig jaar gesponsord door Blue Water App. “Wij vinden het belangrijk om de watersport in Nederland te ondersteunen en deze traditionele zeilwedstrijd is een belangrijk platform om ons online haven boeking systeem te promoten” zei Chris Drent, CEO / Partner Blue Water App. 

 WEDSTRIJDEN

De klassen, die kunnen deelnemen zijn ORC 1, 2, 3 en 4, FF 65, J 22, Quarter ton , Shorthanded en de ongemeten klasse. Ook is het mogelijk voor een andere klasse om bij voldoende deelname een aparte start te krijgen.

Het Italiaanse nautische merk Slam, dat dit jaar voor het eerst de Blue Water Regatta sponsort,  heeft een aantal mooie producten als prijs beschikbaar gesteld! “Als partner van o.a. Rolex Swan Cup, Medemblik Regatta en het Groupama zeilteam, werkt Slam graag samen met partners die innovatie en kwaliteit nastreven. Wij zijn er dan ook trots op partner te zijn van wederom een Nederlands event van statuur” zei Jeroen van Stijn, directeur Slam Benelux.

WALPROGRAMMA

Het walprogramma zal dit jaar dynamischer zijn dan voorgaande afleveringen. Eerst is op zaterdag de After Sail Party: een uur lang borrelen met bier van Heineken en bitterballen van het restaurant. Dit wordt gevolgd door een grootse BBQ met live muziek rond het restaurant "Aan ut Water". Aansluitend is er een groot feest: hoofdsponsor Blue Water App zorgt voor een avond met een spetterende DJ!

Een grote verandering met voorgaande jaren is de mogelijkheid voor partners om mee te doen aan het walprogramma. Meer daarover en over de kosten van inschrijving voor de wedstrijden op de website.

Kosten voor After Sail Party, BBQ en de Feestavond bedragen € 25 per persoon, wij kunnen 500 mensen herbergen, dus te laat? Helaas: vol is vol!

Op onze website kun je de lijst met ingeschreven boten en meer informatie vinden: www.bluewaterapp-regatta.nlTerug naar vorige pagina
Copyright 2022 © Blue Water APP