Blog

Uitgelicht: Jachthaven Bruinisse

Voor de komende periode zet Blue Water App de havens die bij ons zijn aangesloten in het zonnetje. Als eerste hebben we besloten om een artikel te schrijven over Jachthaven Bruinisse. Lees hier wat deze haven uniek maakt.

 

Voor u en uw gezin
Bent u samen met het gezin aan het varen op het Grevelingermeer en zoekt u niet alleen een ligplaats maar ook een plek waar u kunt eten? Jachthaven Bruinisse is een gezellige familiehaven en uiterst kindvriendelijk. Tijdens uw verblijf ontdekt u de werkelijke schoonheid en natuur van Zeeland waar u meerdere vormen van watersport voorbij ziet komen zoals wind- en kitesurfen, zwemmen, vissen en sportduiken. Wat betekent dat Jachthaven Bruinisse naast een haven ook de ideale plek is om even te ‘ontspannen’.

Eten en drinken
Het is in Nederland een zomer met hoge temperaturen wat zorgt voor een unieke beleving tijdens het varen. U heeft uw ligplaats gereserveerd via Blue Water App en begint samen met uw vrouw te wandelen over Jachthaven Bruinisse waar u opzoek bent naar een plek om te eten. Wie haven zegt, zegt natuurlijk ook lekker eten en drinken. Genieten met een goed glas rosé en paar fijne gamba’s, mooie oesters en/of een koude chablis, of even een lekkere tosti, een goed broodje of een paar (vis)kroketjes. Dit kan allemaal op Jachthaven Bruinisse tussen de middag, tijdens zonsondergang of op een rustige avond bij Sailor’s Inn.

Faciliteiten voor u en uw kinderen
Nadat u de boodschappen in de ochtend heeft gedaan bij de SuperBru op Jachthaven Bruinisse bezoekt u samen met de kinderen een aantal leuke activiteiten waar u kunt suppen, surfen, of kanoën maar dat is niet het enige. Naast de ‘coole watersporten’ is er voor peuters en kleuters ook nog het kinderzwemparadijs waar ze zich kunnen vermaken. Voor ieder wat wils!


 

Terug naar vorige pagina
Copyright 2022 © Blue Water APP