Blog

Uitgelicht: Eiland van Maurik

De komende periode zet Blue Water App aangesloten havens in het zonnetje. Jachthaven Bruinisse mocht spits afbijten, en nu is Jachthaven Eiland van Maurik aan de beurt. Lees hier wat deze haven uniek maakt.

 Voor u en uw gezin.
Het is de laatste werkdag voor uw vakantie. Vijf uur, u verlaat het kantoor en ziet u al varen over de Nederrijn. Eenmaal aangekomen, geeft het water u de rust en ontspanning waar u naar uit hebt gekeken. Langs de prachtige vaargebieden zoals de Gelderse IJssel bezoekt u verschillende plekken als Rhenen, Wageningen en Arnhem. Na een flinke tocht wordt het tijd om een ligplaats te boeken; natuurlijk doet u dat met Blue Water App. U kijkt in uw omgeving op de app en vindt Jachthaven Eiland van Maurik. U selecteert en betaalt; het enige wat nu rest, is relaxen op plaats van bestemming.

Unieke jachthaven met faciliteiten van het Vakantiepark
U wandelt over de haven waar u vriendelijk wordt begroet door havenmeester Martin. Met een glimlach start u een kort gesprek met hem waar u verrast wordt met de uitgebreide voorzieningen en ruime ligplaatsen. Hij vertelt u uit dat de faciliteiten van het Vakantiepark ook tot uw beschikking staan. Vol enthousiasme trekt uw zoontje aan uw arm en wijst met zijn vinger naar het overdekte zwembad. Daar willen we heen!

Hier is het echt genieten van het vakantiegevoel
Nadat u heerlijk hebt gezwommen, wandelt u over het vakantiepark. Het is bijna etenstijd als u uw telefoon pakt en de rest van het gezin belt. Ze vertellen dat ze eerder een paard hebben verzorgd, en nu vlakbij aan het paardrijden zijn. Geweldig. Ook de interne mens wordt niet vergeten. Of het nou gaat om een lekkere snack of uitgebreide maaltijd, jong of oud kan kiezen uit een menukaart met frites, hamburgers, spareribs of zelfs echte Italiaanse Pizza. U bent van harte welkom bij “Meat and Greet - Avontura”, de “Beachclub” of de nieuw te openen “Pannenkoekenhuis de Waterspiegel” (medio december 2018).


 

Terug naar vorige pagina
Copyright 2022 © Blue Water APP