Blog

Uitgelicht: The Red Apple Marina

De komende periode zet Blue Water App aangesloten havens in het zonnetje. Dit maal valt de beurt aan The Red Apple Marina, een centraal gelegen jachthaven in het hart van het Maritiem District in Rotterdam. Lees hier wat deze haven uniek maakt.
 
 


Het weekend staat voor de deur. Je vrouw en dochters zijn lekker citytrippen. Het is alweer een tijd geleden dat je een mannenavond hebt gehad. Je appt je beste vriend. Rotterdam + mes & vork + biertje + vandaag heen en zondag terug. Hij appt een duim omhoog terug. Je pakt een weekendtas en stapt in je boot. Ja, de boot, want het is heerlijk weer, en je wilt geen gedoe met het zoeken naar een parkeerplek.

Volledig autonoom
The Red Apple Marina is een volledig autonome haven, en dat maakt haar behoorlijk uniek. Dit houdt in dat het boeken, betalen en het kiezen van een ligplaats zonder tussenkomst van een havenmedewerker plaats vindt. Je selecteert simpelweg de duur van je verblijf, kiest je ligplaats en betaalt. Sneller en eenvoudiger kan het niet. In dit geval leg je dus aan nadat je betaald hebt, en loop je met z’n tweeën de stad in. Het weekend begint alvast goed. 

Op en om de haven
The Red Apple Marina is Rotterdam’s meest centraal gelegen en nieuwste jachthaven; op steenworp afstand van winkels, horeca en uitgaansgelegenheden. Autonoom betekent trouwens niet dat het verder een karige bedoeling is. Op de jachthaven zijn voorzieningen zoals walstroom en water aanwezig. Daarnaast is ze voorzien van uitstekende camera- en toegangsbeveiliging, sanitaire voorzieningen, zelfs een BBQ voor gezamenlijk gebruik vind je er. Je bevindt je op steenworp afstand van Station Blaak en de wereldberoemde Markthal.

Gemak
Blue Water App staat voor eenvoud, gemak en vooral de toekomst. The Red Apple Marina snapt dat, en heeft daarom gekozen om alle betalingen via Blue Water App te laten verlopen.
Wat nu, als je de app niet op je telefoon hebt? No worries, in zes simpele stappen heb je de app gedownload, je ligplaats betaald, en ben je al aan het genieten van je eerste drankje.
  1. Download Blue Water App (via App Store of Google Play) 
  2. Registreer je gegevens
  3. Vind The Red Apple Marina 
  4. Druk op betaal 
  5. Bevestig je ligplaats
  6. Rond de betaling af en relax


 

Terug naar vorige pagina
Copyright 2022 © Blue Water APP