Blog

Bedankt!

Wij willen de vaarders die meegewerkt hebben aan onze enquête hartelijk bedanken. Het aantal deelnemers overtrof onze hoge verwachting en het is fijn om zo'n grote betrokkenheid van onze klanten te hebben. De feedback was duidelijk en wij gaan naar jullie luisteren.We hebben al een aantal verbeteringen die we de komende weken gaan uitvoeren:

 

• Het wordt gemakkelijker om de bootgegevens in het gebruikersprofiel in te voeren.
• De informatie over de vrije plaatsen en waarom er geen box voor jouw boot beschikbaar is, wordt duidelijker gemaakt.
• De informatie over de boekingsbevestiging per mail zal beter worden gecommuniceerd

De allergrootste klacht is dat er meer havens aangesloten moeten worden bij Blue Water App. Zij kunnen dit gratis doen en al onze vertegenwoordigers zijn hier hard mee bezig, maar jullie kunnen ons ook helpen door uw haven aan te melden via de volgende link:

Meld uw haven aan!

Het is heel interessant dat 75% van de respondenten graag met onze App vanuit de boot voor de ligplaats wil gaan betalen en wij gaan deze service snel uitbouwen. 

Na het vaarseizoen gaan wij een nieuwe update maken voor de App en graag zouden wij in contact willen komen met vaarders die mee willen werken om Blue Water App nog beter te maken. Als je mee wilt helpen, stuur dan een email met jouw contactgegevens aan email: info@bluewaterapp.nl met als onderwerp: "Gebruikersgroep".


Onderzoeksresultaat

Met jullie steun gaan we Blue Water App snel nog veel beter maken.

Hartelijk dank!Terug naar vorige pagina
Copyright 2022 © Blue Water APP