Blog

Nog nooit was het zo gemakkelijk om boekingen voor uw haven te ontvangen zonder iets te doen.


Wij hebben dit jaar goed geluisterd naar de havens en hebben een nieuwe gratis versie van Blue Water App ontwikkeld, waarmee u de boekingen voor de ligplaatsen via email ontvangt zonder dat u een systeem hoeft te gebruiken.   

 

De voordelen zijn:

1. Uw haven heeft een gratis profiel met alle haven informatie op één van Nederlands grootste online watersport platforms met honderden havens: meer dan 35.000 vaarders hebben de Blue Water App gedownload.

2. U ontvangt de boekingen, die reeds betaald zijn, via uw email.

3. U hoeft geen reserveringssysteem te gebruiken. De nieuwe versie van Blue Water App werkt prima via uw email, zonder dat uw medewerkers een systeem gebruiken. 

4. Uw medewerkers bepalen op welke plek de passant gaat liggen, wanneer deze de haven binnenkomt.

5. Alle boekingen via Blue Water App zijn al betaald, dus u bent zeker van uw inkomsten.

6. U betaald niets aan Blue Water App totdat de eerste boeking binnenkomt. Over elke boeking via Blue Water App betaalt u een commissie van 5-15%

7. Wij kunnen uw haven in 10 minuten online zetten. U hoeft niets te doen!

75% Vindt het interessant om vanaf de boot liggeld te betalen


Havens kunnen nu ook kiezen voor een nieuwe service: passanten kunnen het liggeld betalen vanaf de boot via Blue Water App, zelfs zonder dat zij via de App geboekt hebbenDit is een goedkopere oplossing dan betalingsautomaten, want er zijn aanschaf- en onderhoudskosten en u ontvangt een automatische rapportage van alle betalingen en uw passantengegevens. Op deze wijze automatiseert u de boekingsadministratie en hebben uw medewerkers meer tijd om een rondje op de steiger te lopen en een praatje te maken met de klanten. Deze nieuwe service is optioneel.  

U vindt meer informatie over Blue Water App op onze website: www.bluewaterapp.nl.

Uw haven kan vandaag nog geactiveerd worden op Blue Water App. Bel ons nu op telefoonnummer 020-2440844 of stuur ons een email naar: info@bluewaterapp.nl.
 Terug naar vorige pagina
Copyright 2022 © Blue Water APP