Blog

De parkeer app voor je boot

Het Blue Water App team heeft deze winter hard gewerkt aan een nieuwe versie van de App met veel verbeteringen. Het belangrijkste nieuws is de nieuwe betaalfunctie: vaarders kunnen nu vanaf de boot het liggeld bij aangesloten havens betalen, zonder naar het havenkantoor te lopen. Deze functie werkt ook als je Blue Water App niet gebruikt hebt om van tevoren een ligplaats te boeken en lijkt veel op de bekende parkeer Apps. Het werkt heel eenvoudig: de Blue Water App gaat automatisch op de betaalstand als je bij een aangesloten haven aankomt. Je opent de Blue Water App op je telefoon, je vult de ligplaats in en het liggeld wordt automatisch berekend. Vervolgens klik je op de betaalknop, de haven wordt direct betaald via iDeal of creditkaart en je ontvangt een e-mail bevestiging. Je betaalt hetzelfde tarief als in het havenkantoor en je kunt direct relaxen na een mooie dag varen. De Blue Water App kan gratis gedownload worden en het gebruik is ook helemaal gratis voor de vaarders. Op dit moment hebben al tientallen havens in Nederland de nieuwe betaalservice bevestigd en het aantal nieuwe Blue Water App betaallocaties groeit snel.  

 

Marina Seaport IJmuiden automatiseert alle betalingen met Blue Water App

Marina Seaport IJmuiden is een perfecte uitvalsbasis voor watersporters die van de zee houden. De haven heeft een strategische ligging tussen een prachtig breed strand, de Kennemerduinen en IJmuiden. Er wordt flink geinvesteerd in het havengebied, dat bestaat uit een beachresort, een hotel, diverse cafés, strandpaviljoens, winkels en een Yachtclub, en onlangs is de nieuwe moderne ingang naar de steigers geopend. Marina Seaport IJmuiden loopt voorop in het aanbieden van nieuwe diensten en vanaf dit seizoen kunnen alle bezoekers vanaf de boot het liggeld betalen met de telefoon via Blue Water App. “We zijn omgeschakeld naar Blue Water App omdat hiermee onze gasten naast de receptie, ook buiten de openingstijden, op een eenvoudige manier kunnen betalen en ze kunnen ook nog automatisch toegang krijgen tot de steigers en sanitaire voorzieningen” zegt havenmeester Nic Bos.

Meer nieuwe functies in de Blue Water App

De nieuwe versie van Blue Water App heeft behalve de betaalfunctie een aantal handige updates. We hebben goed geluisterd naar de resultaten van een groot onderzoek onder gebruikers en zo is het nu veel makkelijker om je bootprofiel aan te maken, de App is nog sneller en geeft uitgebreide informatie over meer dan 300 havens in Nederland. Binnenkort is het ook mogelijk om met Blue Water App sanitaire ruimtes en hekken te openen, zonder dat je SEP keys of andere kaarten hoeft te kopen of te gebruiken. Blue Water App maakt het voor vaarders steeds makkelijker om havens te vinden, te bezoeken en te betalen.

 

Terug naar vorige pagina
Copyright 2022 © Blue Water APP