Blog

Walstroom activeren met Blue Water Pay


Blue Water Pay kan nu ook walstroom activeren

Vaarders konden al met hun telefoon het liggeld betalen en deuren openen, maar kunnen nu ook walstroom activeren. Blue Water Pay heeft een nieuwe samenwerking met ICY Marina Management uit Lemmer, die bestaande stroomzuilen op een gemakkelijke en goedkope manier kan aanpassen, zodat deze op draadloze wijze kunnen worden aangestuurd. Dit kan pas nadat de vaarder de walstroom heeft betaald met zijn Blue Water App of bij de havenmeester via de iPad kassa. De havenmeester ziet alle betalingen in het Blue Water Pay dashboard en heeft volledige controle over alle stroompunten via het ICY Marina Management systeem (www.icy.nl). Nog nooit was het zo makkelijk en goedkoop om uw bestaande stroomvoorziening te moderniseren.


De penningmeester van JachtClub Scheveningen vertelt 

Charles Beusenberg, penningmeester van JachtClub Scheveningen, gaf ons zijn mening over het nieuwe kassasysteem: “Blue Water Pay heeft er bij JachtClub Scheveningen voor gezorgd dat er veel minder contante betalingen zijn. We kunnen het niet verbieden in verband met onze ligging als zeehaven, maar het automatiseren heeft zomaar tot 60 à 70 procent minder contante betalingen geleid. Daarnaast zijn er signalen dat we een betere omzet hebben behaald ondanks het minder aantal bezoeken in 2019. Een reden hiervoor kan zijn dat liggers 24/7 kunnen betalen en het gemak ervan heeft geleid tot minder afstel van betalen. Er is dus minder bezetting nodig van havenmeesters en een beter betaalmoraal van passanten”.

“Financiële informatie en real time inzicht met behulp van dashboards is voor ons cruciaal. We hebben een vrij modern ingerichte administratieve organisatie waarbij het merendeel is gedigitaliseerd. Vanuit financieel oogpunt rapporteren wij maandelijks en tijdens het passantenseizoen zelfs op weekbasis. Betalingen worden door ons op dagelijks niveau verwerkt. Dit zorgt ertoe dat de rapportages vanuit Blue Water Pay cruciaal zijn om tot een goede aansluiting op onze financiële administratie te komen”.Terug naar vorige pagina
Copyright 2022 © Blue Water APP