Blog

Nieuwe havens & happy vibes

Om snel te kunnen checken welke nieuwe locaties dit jaar zijn aangesloten bij Blue Water App hebben we een overzichtje gemaakt. We zullen dit overzicht blijven aanvullen met de havens die er tijdens het seizoen nog bij komen! Daarnaast delen we nieuwe locaties ook regelamtig op het Blue Water App instagram account.

Roompot Marina, Kamperland - Nu een vakantie naar de Middellandse Zee nog ver weg lijkt, is Roompot Marina een heerlijke haven om toch te genieten van mediterrane sferen.

Vlaamse yachthaven Nieuwpoort, Nieuwpoort, België - De grootste jachthaven van Noord-Europa is van alle gemakken voorzien en een ideale locatie voor reizen van of naar Nederland, Frankrijk en Engeland!

Gooise Watersport Verenging De Vrijbuiter, Loosdrecht -  Havenmeester Mark wijst je in de haven een ligplaats toe, na het betalen van je ligplaats via Blue Water App kun je hier heerlijk genieten van een uniek uitzicht over de Loosdrechtse Plassen!

Vereniging Het Jacht, Nieuwendam - Ben je met de boot in de buurt van Amsterdam? Vereniging Het Jacht ligt in het dorp Nieuwendam aan een stukje van de Waterlandsezeedijk met prachtige oude huisjes en het café 'Het Sluisje' bij de sluis.

Jachthaven Crezée bij Lage Zwaluwe beschikt over ruim 300 ligplaatsen, 50 in de buitenhaven en 260 plaatsen in de binnenhaven. Daarnaast zijn er 30 camper- en caravanplaatsen met uitzicht op de jachthaven.

De Kraaijenbergsche Plassen is een bijzonder natuur- en recreatiegebied; een watersportgebied van maar liefst 475 hectare. Aan de 4 oevers aan de Kraaijenbergsche Plassen, die toegang bieden tot het natuurgebied, is gelegenheid om aan te meren. Via onze app kun je vanaf daar meteen je ligplaats betalen.

Gastvrije Randmeren - Met 7 aaneengesloten meren en havens met uiteenlopende faciliteiten, zijn de Randmeren ideaal om een dag, weekend of zelfs trekvakantie door te brengen. Uniek zijn de 15 natuureilanden en aanlegplaatsen van Gastvrije Randmeren. Ontdek de kleine groene oases in het Gooi- en Eemmeer, Nuldernauw, Wolderwijd, Veluwemeer en Drontermeer. Op een flink aantal van de eilanden kun je je ligplaats betalen via Blue Water App.

Betalen met Blue Water App bij de Gastvrije Randmeren

De Gastvrije Randmeren 

Jachthaven Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt direct aan het breedste gedeelte van het Veluwemeer, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor een dagje varen of een ontspannende vakantie op de randmeren, of op het IJsselmeer. 

WSV Het Spui, Oud-Beijerland - Midden in het gezellige centrum van Oud-Beijerland vind je de gezellige verenigingshaven van Watersport Vereniging Het Spui. Ook deze haven heeft Bart afgelopen maand van magenta borden voorzien.

WSV Maas en Waal is eind jaren zestig in gebruik genomen en is te vinden op de noordoever van de Maas, in de uiterwaard bij het dorp Heumen. De haven biedt plaats aan ruim 80 schepen in het water, waarvan ongeveer driekwart zeilboot. 

Jachthaven Leukermeer, Well, Limburg - Even verderop aan de Maas, in Limburg, ligt een prachtig vakantiepark; een 5-sterren park mét luxe jachthaven voor vakantiegasten, passanten en vaste ligplaatsen. Vakantiepark Leukermeer is een heerlijke uitvalsbasis voor korte en lange tochten op de Maas en aansluitende Limburgse plassen.

Blue Water HAPPY Vibes
Regelmatig worden er door blije gebruikers foto's met ons gedeeld op social media of via de mail. Ben jij ook één van onze Blue Water HAPPY People? Laat het ons weten en maak elke maand kans op coole items voor aan boord! 

 Terug naar vorige pagina
Copyright 2022 © Blue Water APP